Aankoop van een nieuw schuifdeursysteem

      Reacties uitgeschakeld voor Aankoop van een nieuw schuifdeursysteem

We hadden een aantal jaar geleden schuifdeuren laten plaatsen in onze woning. Na een aantal jaar is het schuifdeursysteem kapot gegaan waardoor de deur niet meer op slot kon. Daarom besloten we ook om samen op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf dat goede schuifdeur systeem aanbiedt tegen een lage prijs.

schuifdeursysteem

Super tevreden klanten

Toen we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Deurbeslag Expert. toen we terecht kwamen op deze website kwamen we terecht op een websites van een top bedrijf. Het bedrijf beschikt onder andere over super veel positieve reviews en een klanten gemiddelde van een 8,6!

Aankoop

Het bedrijf biedt ook erg veel verschillende producten aan zodat je erg veel keuze hebt. De prijzen die ze hanteren voor de producten die ze aanbieden zijn ook relatief laag in vergelijking met de andere websites die we hadden bezocht. Ook is er veel informatie op de website vermeld over het bedrijf en wat het bedrijf aanbiedt. Daarom besloten we ook om over te gaan tot een aankoop van een nieuw schuifdeursysteem. Het product dat we hadden besteld werd binnen 2 dagen geleverd. Het schuifdeursysteem was erg makkelijk te installeren. Nadat het nieuwe systeem was geplaatst werkte de schuifdeur weer super goed. We zijn daarom erg tevreden over Deurbeslag Expert. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar goede deurbeslag producten  die tegen een lage prijs worden aangeboden.