Een waaltje van Steenhandel Kan

      Reacties uitgeschakeld voor Een waaltje van Steenhandel Kan

Bij Steenhandel Kan kunt u terecht voor een prachtig waaltje. Zij hebben een erg ruim assortiment aan verschillende soorten waaltjes. Waaltjes zijn erg handig voor een pad in uw tuin of een mooi terras. Gebakken Waaltjes worden ook wel gebakken Waalformaten of 5-duimers genoemd. Het voordeel van een waaltje is dat deze erg smal is, hierdoor past hij erg goed in een kleine ruimte. Een ander voordeel van waaltjes is dat er erg veel verschillende legpatronen mogelijk. U kunt denken aan halfsteens verband, keper- of visgraatmotief, elleboogverband en cirkelpatroon. Doordat er zoveel legpatronen mogelijk zijn, kunt u uw tuin nog meer eigen maken met het gebruik van waaltjes. Daarnaast is het zelfs mogelijk deze legpatronen samen te stellen, hierdoor ontstaat er een nog unieker waaltje voor in uw tuin.

 

Welke soorten waaltjes zijn er

Er zijn een aantal verschillende waaltjes verkrijgbaar bij het bedrijf Steenhandel Kan. Zo kunnen waaltjes bezand of onbezand en dan al niet getrommeld zijn. Bezande waaltjes zijn ruwer, dit komt door het laagje zand wat op de klei van het waaltje is aangebracht. Dit is gedaan om de steen uit de mal te lossen. Onbezande waaltjes zien er gladder uit, omdat voordat deze de oven in gaan het laagje zand met water wordt weggestreken. Gebakken waaltjes komen ongetrommeld de oven uit. Waaltjes kunnen worden getrommeld om ze er iets minder strak eruit te laten zien, hierdoor ontstaat er een authentieke uitstraling.

 

Waaltjes binnen het assortiment van Steenhandel Kan

Voorbeelden van waaltjes binnen het assortiment van Steenhandel Kan zijn Kanstone plus kl. wildverband beige bruin, zomerbont en nostalgic rock 20x30x6cm bruin, bruin beige, zwart, bont, rood, paars/zwart en antra. Er zijn per soort waaltje verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat er een bijpassend waaltje voor u tussen zit.

 

Meer weten over bestrating? Kijk danĀ hier.