Een WMF 1100S kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een WMF 1100S kopen?

Wil je graag een WMF 1100S kopen? Bij ons kun je de koffiemachine kopen die jij echt graag wilt! En dit ook nog is voor een scherpe prijs! 

Informatie over WMF 1100S

De WMF 1100S is een kwalitatief koffieapparaat. Het zorgt voor een heerlijk kopje koffie, elke keer weer. Met de koffiebonen naar jouw smaak krijg je de koffie die echt perfect bij jou past. Het kan verschillende variaties koffie maken. Deze zijn: Espresso, Ristretto, Espresso macchiato, Koffie, Koffie verkeerd, Cappuccino, Café au Lait, Latte macchiato, Warme melk, Melkschuim, Choco en natuurlijk Heet water. Een paar belangrijke aspecten van dit koffiezetapparaat is geschikt tot 30 gebruikers, heeft een watertank of vast water, in lease beschikbaar vanaf €61 per maand en is de perfecte volautomaat voor kleine kantoren of horeca. Er is ook een aanschafprijs met korting beschikbaar op aanvraag. Bekijk onze site voor extra informatie!

WMF 1100S

Feitjes

Hier zijn wat handige feitjes over dit koffieapparaat! Dit koffiezetapparaat heeft een capaciteit van 80 koppen per dag, een standaard bonenreservoir van 550 gram, een cacao reservoir, een watertank en wateraansluiting en het is te besturen met de WMF app via mobiel! Met de handige app van WMF kun je jouw koffiezetapparaat besturen en kun je zo je persoonlijke koffierecepten creëren!

Geïnteresseerd in dit koffiezetapparaat?

Ben je geïnteresseerd in dit koffiezetapparaat of wil je wat extra informatie? Bezoek dan onze site! Op onze site zijn ook andere koffiezetapparaten te vinden en ook koffiebonen. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen voor vragen, bestellingen, problemen of persoonlijk advies.