Ga lekker bootcampen bij BuitenGewoonFit om te trainen op jouw niveau!

      Reacties uitgeschakeld voor Ga lekker bootcampen bij BuitenGewoonFit om te trainen op jouw niveau!

YOGABootcampen is sinds een paar jaar helemaal in. Niet zo gek ook, want je kunt gezellig met andere mensen werken aan je kracht, conditie of uithoudingsvermogen. Bij BuitenGewoonFit kun je trainen op jouw eigen niveau. Wij zitten gevestigd in Utrecht. Wij verzorgen verschillende bootcamps op meerdere niveaus. Zo hebben wij naast de reguliere bootcamp ook een yoga-, power-, en survival bootcamp.

Train op niveau

Onze bootcamps zijn te doen op verschillende niveaus. Wij hebben er namelijk 3. Niveau + low, ++ medium en +++ high. Om je conditie op te bouwen is het goed om met + te beginnen. Deze bootcamp duurt 60 minuten. De ++ bootcamp duurt 75 minuten en hier kun je je grenzen verleggen met meerdere mogelijkheden. Daarnaast hebben wij de +++ training, deze is intensiever als de medium training. Deze duurt ook 75 minuten maar hier heb je minder rustpauzes.

Op welke locaties kun je met ons bootcampen?

BuitenGewoonFit heeft twee locaties om binnen te sporten, de rest is op verschillende locaties in de buitenlucht. Wij verzorgen alleen bootcamps binnen de Utrecht. Zo kun je bijvoorbeeld met ons sporten in het park Oog in Al, het Wilhelminapark en park Hoge Weide. Bekijk website voor onze agenda met alle locaties.

Contact

Heeft u vragen voor ons of wilt u meer te weten komen over ons? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bekijk website voor het contact en kijk even rond op onze site. Misschien vind je hier het antwoord op je vraag.