Physicum voor personal coach Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Physicum voor personal coach Amsterdam

Jaren ben ik onzeker geweest over mijn gewicht. Drie maanden geleden was ik er klaar mee en ben ik opzoek gegaan naar een professionele personal trainer. Toen ik onder ”personal coach Amsterdam” zocht kwam ik terecht bij Physicum. Dit bedrijf wordt online hoog aangeschreven. Zo staat er dat zij beschikken over een goede dienstverlening en beschikken over goede faciliteiten. Dat is precies waar ik naar opzoek was.

Physicum voor goede resultaten

Trainen zorgt slechts voor 30% resultaat. De overige 70% is afhankelijk van je voeding. Het is daarom ontzettend belangrijk om een goed voedings- trainingsschema te hebben die aansluit bij jouw doelen. Zo wilde ik graag 80 kilo wegen. Er was dus nogal werk aan de winkel, aangezien ik maar liefst 112 kilo woog. In totaal ben ik dus 32 kilo afgevallen in bijna 5 maanden. Het is daarom ook echt een aanrader om Physicum in te schakelen als je opzoek bent naar een personal coach Amsterdam. De faciliteiten zijn grandioos.

Je doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld. Je grenzen moeten verlegt worden. Hier moet inzet voor zijn, maar gelukkig helpt Physicum je bij het behalen van resultaten. Bekijk daarom snel de website voor een goede personal coach in Amsterdam.