Voor Neil Barrett kleding kom naar Arturo Nijmegen!

      Reacties uitgeschakeld voor Voor Neil Barrett kleding kom naar Arturo Nijmegen!

Bent u opzoek naar exclusieve merk kleding? Bij Arturo Nijmegen ben je op het juiste adres als gaat om het verkopen van exclusieve merkkleding. Arturo Nijmegen de beste fashion specialist in de omgeving van Nijmegen. Wij verkopen zoals Neil Barrett, Dsquared2, Parajumpers en meer. De echte fashion verslaafde komen naar Nijmegen!

Over Neil Barrett

Neil Barrett is een modeontwerper uit Engeland.  Hij werkte hier 5 jaar lang als Designer voor mannen kleding. Na deze 5 jaar heeft hij voor Prada een mannenlijn opgezet. Verder heeft Barrett voor Puma kleding ontworpen, onder andere voor het Italiaanse nationale voetbalteam. Barrett heeft dus een grote invloed op de modewereld gehad. Hoewel hij zich vooral bezighield met mannenkleding, ontwerpt Barrett inmiddels ook vrouwenkleding.

Het merk

Neil Barrett is een merk dat niet heel erg opvalt. Het design van de kleding is niet erg extravagant, integendeel tot de kleding van veel andere grote merken. De kleding van Barrett is dus voor elke gelegenheid een mooie optie. Wat de kleding zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit. Barrett maakt alleen gebruik van luxe stoffen voor zijn kleding. De kleding wordt tot in de puntjes afgewerkt. Een kledingstuk van Barrett zal dus ook altijd lang mee gaan. De kleding van Barrett is tijdloos door de simplistische designs.