Bezoek aan het Museum Gorssel

      Reacties uitgeschakeld voor Bezoek aan het Museum Gorssel

Mijn vriend is een erg grote kunstliefhebber en het leek mij daarom een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een kunstmuseum. Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een mooi museum kregen we erg veel zoekresultaten. nadat we een aantal websites hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Museum Gorssel musée Lalique.

De website van museum Lalique

Toen we terecht kwamen op de website van Museum Gorssel musée Lalique kwamen we terecht op de website van een erg mooi en interessant museum. Op de website is erg veel informatie te vinden over de kunstenaars waarvan kunstwerken tentoon worden gesteld.

Een erg leuke en leerzame dag bij museum Lalique

De informatie die op de website stond vermeld sprak mijn vriend super erg aan. We besloten daarom ook om twee tickets te kopen om een bezoek te brengen aan het museum. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad en de kunstwerken die er in het museum worden tentoongesteld vinden wij beide super mooi. Als afsluiting van de dag besloten we om een kijkje te nemen in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg. We hebben daar samen op een terras een drankje gedaan om onze dag af te sluiten.